Kastamonu Basketbol SK

Olağan Genel Kurul 17 Eylül’de

Kastamonu Basketbol Spor Kulübümüzün yeni yönetim ve diğer kurullarının belirleneceği Olağan Genel Kurulu 17 Eylül Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Amatör Evi’nde (Yavuz Selim Mahallesi 75. Yıl Cumhuriyet Sokak No:6 Hepkebirler Camii Yanı) yapılacak olağan genel kurulda kulüp üyelerimiz salt çoğunluğun sağlanması durumunda yeni yönetimi belirlemek amacıyla oy kullanacak.

Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım durumu olmayan üyelerimizin mazeretlerini 505 295 52 37 veya 546 591 19 16 nolu telefonlara mesaj yolu ile bildirmeleri gerekiyor.

GÜNCEL HABERLER

U14 Erkek Takımımız Şampiyon 10 Kasım Haftasında Rozet Geleneğimiz Devam Etti Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlu Olsun Kulübümüz Olağan Genel Kurulu Yapıldı Olağan Genel Kurul 17 Eylül’de Bir Teşekkür De Teknik Ekibe! Kulübümüzden Ferhat Suha Köse’ye Teşekkür! KBSK Yaz Basketbol Okulu Çalışmaları Sona Erdi! 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. Yılı Kutlu Olsun! Kulübümüzden Bir Organizasyona Daha Destek